Altijd al iets met zingen willen doen? Open repetitie Multiple Voice

In het kader van de Week van de Amateurkunst (WAK) heeft Multiple Voice open repetitie. Ons jonge koor is op zoek naar nieuwe leden (tussen 18-40 jaar). Vooral bij de tenoren en bassen, maar ook bij de sopranen en alten, is er plek.

Ben je benieuwd hoe ons koor klinkt? Woensdagavond 28-5 ben je welkom om te komen luisteren naar ons a-capella koor. Wie weet zing je al een stuk van ons nieuwe nummer Save the World / Don’t you worry mee.

We repeteren van 19.45 – 22.00 uur in Het Wasdom aan de Assendorperdijk 8 in Zwolle. Voor meer informatie kan je bellen met Marieke 06-13787557 of mail naar: multiplevoice@gmail.com.

 

Dodenherdenking Ter Pelkwijkpark Zwolle 4 mei 2014

 

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.