Zing en ontmoet; een samenwerking met het Wrensinski koor

Multiple Voice gaat een avond samen zingen met het koor van de Joseph Wresinski Cultuur Stichting. Deze stichting organiseert drie ontmoetingsavonden voor (koor) zangers en publiek. Tijdens de avond kunnen belangstellenden kijken en luisteren naar een repetitie van het Wresinski koor.

Multiple Voice is er bij op woensdag 24 april!

Programma:

20.30 Inloop met koffie & thee
20.45 Repetitie van het Wresinski Koor
21.15 Optreden van het gastkoor
21.45 Afsluiting

De stichting wil hierbij alle buurtbewoners en andere belangstellenden van harte uitnodigen om dit mee te beleven! Tevens kan je een kijkje nemen in hun mooie, eigenhandig verbouwde, theaterruimte aan de Floresstraat 21 in Zwolle.

Dit bericht is geplaatst in Berichten. Bookmark de permalink.