Lid worden?

Ben je tussen de 20 en 40 jaar en lijkt het je leuk om mee te zingen? Je mag vrijblijvend twee repetities bijwonen om te kijken, te luisteren en vooral lekker mee te doen. Wil je daarna lid worden, dan neemt onze dirigent een eenvoudige stemtest af en luistert daarbij vooral of je zuiver kunt zingen en een melodie kunt overnemen. Verder wordt vastgesteld bij welke stemgroep je past. Noten lezen is geen vereiste, plezier in zingen wel!

Voor het seizoen 2019/2020 bedraagt de contributie (inclusief koffie en thee in de pauze):

  • € 200,- voor werkenden
  • €175,- voor studerenden

Lijkt het je wat of wil je meer informatie? Stuur dan een mail naar multiplevoice@gmail.com. Je kunt ook telefonisch contact opnemen met Gerben (secretaris) op telefoonnummer: 06-31978877.

LET OP: momenteel hebben we plek voor mannen, sopranen en alten. Voor de mezzosopranen is er een wachtlijst. Je bent natuurlijk altijd welkom om eens mee te zingen.

Waar oefent Multiple Voice?
Elke woensdagavond wordt er geoefend van 19.45 tot 22.00 in Het Forum, Assendorperdijk 8 in Zwolle. Het Forum bevindt zich achter het Dominicanenklooster, ingang bij de schuifdeuren op de 3e verdieping aan het eind van de gang. In de schoolvakanties wordt er niet gerepeteerd.