Wie zijn wij

Multiple Voice is in 1985 opgericht als Zwols Studentenkoor. Het ledenbestand bestond in eerste instantie uit studenten, maar veel mensen bleven na hun afstuderen lid vanwege de gezelligheid. Daarnaast was er van buitenaf een grotere toeloop van niet-studenten. De naam Zwols Studentenkoor was niet meer van toepassing. Om die reden heeft het koor in september 2006 de naam veranderd in Multiple Voice! Nog steeds zijn er veel jonge mensen lid, en staat zingen gecombineerd met gezelligheid voorop!

Kortom, Multiple Voice is een gezellig, jong koor dat je van harte uitnodigt eens mee te zingen! Wij zijn een ‘neutraal’ koor, wat inhoudt dat we niet verbonden zijn aan een religieuze groepering of kerk. We hanteren een leeftijdsgrens van 20 tot 40 jaar.

Elke woensdagavond wordt er geoefend van 19.45 tot 22.00 in De Theodorakapel, Theodorahof 20 in Zwolle. De Theodorakapel bevindt zich achter de flat waar DuretTrip Notarissen zit gevestigd. In de schoolvakanties wordt er niet gerepeteerd.

Klinkt dit je als muziek in de oren?
Kom een keer langs bij onze repetitie en zing mee! Meld je wel even aan met een mailtje naar multiplevoice@gmail.com. Je kunt ook telefonisch contact opnemen met Gerben (secretaris) op telefoonnummer: 06-31978877. Ook voor vragen en meer informatie kun je bij Gerben terecht.

Let op:
momenteel hebben we plek voor tenoren, bassen, sopranen en alten. Voor de mezzosopranen is er een wachtlijst.

Vanwege het Coronavirus hebben wij de vorm van onze repetitie avonden aangepast, zodat we (na lange tijd) weer veilig met elkaar kunnen zingen.