Wie zijn wij

Multiple Voice is in 1985 opgericht als Zwols Studentenkoor. Het ledenbestand bestond in eerste instantie uit studenten, maar veel mensen bleven na hun afstuderen lid vanwege de gezelligheid. Daarnaast was er van buitenaf een grotere toeloop van niet-studenten. De naam Zwols Studentenkoor was niet meer van toepassing. Om die reden heeft het koor in september 2006 de naam veranderd in Multiple Voice! Nog steeds zijn er veel jonge mensen lid, en staat zingen gecombineerd met gezelligheid voorop!
img_8660-kopie

Kortom, Multiple Voice is een gezellig, jong koor dat je van harte uitnodigt eens mee te zingen! Wij zijn een ‘neutraal’ koor, wat inhoudt dat we niet verbonden zijn aan een religieuze groepering of kerk. We hanteren een leeftijdsgrens van 20 tot 40 jaar.

Houd je van zingen, wil je graag kennis met ons maken of een keer meezingen? Neem dan vrijblijvend contact op! multiplevoice@gmail.com / 06-18187223 (Richtje Stempher, secretaris).

LET OP: momenteel hebben we alleen plek voor mannen. Voor de vrouwen is er een wachtlijst. Je bent natuurlijk altijd welkom om eens mee te zingen.

Elke woensdagavond wordt er geoefend van 19.45 tot 22.00 in Het Forum, Assendorperdijk 8 in Zwolle. Het Forum bevindt zich achter het Dominicanenklooster, ingang bij de schuifdeuren op de 3e verdieping aan het eind van de gang. In de schoolvakanties wordt er niet gerepeteerd.multiple-voice-groepsfoto   img_8675-kopie